Over ons

Huur jij een huis of kamer in Leiden en heb jij problemen met je woning, huurprijs of huisbaas? Dan staat het huurteam voor je klaar. Huurteam Leiden geeft advies en helpt met de oplossing zodat jij lekker kunt wonen.

Over Huurteam Leiden

We zitten middenin een wooncrisis. Veel huurders betalen teveel huur of hebben problemen met achterstallig onderhoud en slechte huurcontracten.  Wij geloven dat iedereen een eerlijke huurprijs en een fatsoenlijke woonruimte verdiend! Urbannerdam werkt in opdracht van- en ook juist samen met verschillende gemeentes in Nederland om de misstanden op de woningmarkt aan te pakken.  Urbannerdam heeft al Huurteams actief in Leiden, Utrecht, Gouda, Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen.

Maak kennis met het huurteam Leiden

Fleur

PROJECTLEIDER HUURTEAM LEIDEN

Ik werk als projectleider bij Huurteam Leiden. Daarnaast geef ik huurders met problemen juridisch advies. Ik help graag mensen en ik kom graag op voor de zwakkere partij. Ik houd van afwisselend werk. Elke zaak van het huurteam is anders en dat maakt het een uitdaging.

Ismail

MEDEWERKER HUURTEAM LEIDEN

Ik werk al 16 jaar met plezier bij Huurteam Leiden. Het leuke aan het werk is dat het zo afwisselend is. Ik help veel mensen met verschillende problemen. Gaat het om onderhoud, servicekosten, huurverlaging of een vervelende verhuurder. Ik help je graag!

Bob

MEDEWERKER HUURTEAM LEIDEN

Ik werk 8 jaar als huurteammedewerker. Ik vind het leuk om voor Huurteam Leiden te werken. Als team helpen wij huurders met het opstarten van procedures en adviseren wij hoe de huurder het beste kan handelen in verschillende situaties. Mensen helpen is belangrijk voor mij.

Pepijn

MEDERWERKER HUURTEAM LEIDEN

In een drukke huurmarkt denken heel wat particuliere verhuurders dat ze van alles kunnen maken. Gelukkig is dat niet zo. Wij als huurteam geven je de kennis en de tools om op te komen voor je rechten. Jouw die handvaten geven is mijn plezier.

Tonci

MEDERWERKER HUURTEAM LEIDEN

Samen met mijn collega’s help ik huurders naar veilige en betaalbare kamers en woningen. We spreken verhuurders aan op achterstallig onderhoud, hoge servicekosten en te hoge huurprijzen. Wanneer een verhuurder zich niet aan de wet wenst te houden start ik procedures op bij de Huurcommissie.

Marjolein

MEDERWERKER HUURTEAM LEIDEN

Ik vind het belangrijk dat in goed overleg afspraken worden gemaakt over een juiste huurprijs en goed onderhoud van de woning of kamer. Helaas lukt dit niet altijd en dan kan ik bij problemen over bijvoorbeeld het huurcontract de huurder adviseren.

Huurteam Leiden
Heemraadssingel 319
3023 BG Rotterdam

  • 085  273 49 33

  • 06 41 14 67 15

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Partners:

Gemeente Leiden
Steenvlinder Huurteam

© 2022 Huurteam Leiden / Urbannerdam | Privacy verklaring (pdf)